Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

+36 30 893 9030

Immergas javítás, szerelés közben szerzett tapasztalataink:

Olasz készülék de nem a rossz értelemben. A gyártónak az általunk ismert típusai közül inkább a beépített tárolós típusait ajánljuk, Immergas javítás során ezzel volt a legkevesebb probléma. Tapasztalataink szerint ez a márka még nem a bizonyított kategóriába tartozik.

A bizonyított kategóriának három ismérve van:

  • hosszútávon jó alkatrész ellátottságot biztosít,
  • a jó minőség,
  • és a hibamentes működés.

Immergas javítás, szerelés – 0-24 órás gyorsszervizünk szolgáltatásai:

Gázkészülékek szervizelése, kazánok, cirkó készülékek karbantartása, felülvizsgálata. Vízmelegítők revíziója. Gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése. Kazánok, kombi cirkók savazása, korrózióvédelme.

A kazánok, vízmelegítők, gázkészülékek  garanciális javítását a beüzemelő szervíz végzi, vagy az a szakember aki a készüléket üzembe helyezte Önnél! A garancia feltételei a garancialevélen olvashatók!


Gyári általános leírás:

Fennállásának 40. évfordulóját ünneplő olasz Immergas már 10 éve az olasz kazánpiac élvonalában van.  Az anyacég – mint a gázüzemű fali kazánok specialistája – már 1964 óta fontos szerepet tölt be a háztartásokban használatos gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában. A gyár kapacitása meghaladja az évi 350 ezer kazánt. A világszerte folyamatosan bővülő gyárak és irodák jelenleg 40 ezer m 2 -én több mint 700 embert foglalkoztatnak.

A cég működése teljesen a gázkazánok gyártásáról szól. Ezen a téren a gyártó immáron 43 éve specialistának számít. A megszerzett tapasztalat tette lehetővé, hogy napjainkban az Immergas a legszélesebb kazánpalettával rendelkezhessen a piacon: álló és fali készülékek, kéményes és zárt égésterűek, fűtő és kombi változatok átfolyós vagy tárolós rendszerű meleg vízkészítéssel, beltéri vagy kültéri telepítéshez.

A legtöbb fontos alkatrészt az Immergas közvetlenül gyártja, akárcsak a rozsdamentes acélból készült dupla csőkígyóval felszerelt indirekt használati melegvíztárolókat és az exkluzív kivitelű primer hőcserélőket. Minden kazán a gyártás során több részellenőrzésen esik át és a végén egy szigorú tesztüzem után hagyhatja el a gyárat.

A gázkészülék legszélesebb és sokrétűbb termékpalettája több mint 60 modellből áll. Kéményes és zárt égésterű, ventillátoros kombi készülékek átfolyós vagy tárolós meleg víz előállítással, álló és fali kivitelben, beltéri vagy kültéri telepítésre, alacsony káros anyag kibocsátású echó változatok és kondenzációs kazánok, valamint átfolyós vízmelegítők.

Kapcsolat

Értékelés

  • Megbízhatóság83%
  • Minőség83%
  • Szerviz hálózat70%
  • Alkatrész utánpótlás60%
  • Kezelhetőség85%