Radiant javítás, szerelés közben szerzett tapasztalataink:

(ez a rész jelenleg feltöltés alatt áll… kérjük szíves megértésüket, türelmüket)

Természetesen találkoztunk már ezzel a készülék típussal is….

Radiant javítás, szerelés – 0-24 órás gyorsszervizünk szolgáltatásai:

Gázkészülékek szervizelése, kazánok, cirkó készülékek karbantartása, felülvizsgálata. Vízmelegítők revíziója. Gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése. Kazánok, kombi cirkók savazása, korrózióvédelme.

A kazánok, vízmelegítők, gázkészülékek  garanciális javítását a beüzemelő szerviz végzi, vagy az a szakember aki a készüléket üzembe helyezte Önnél! A garancia feltételei a garancialevélen olvashatók!

[divider height=”30″ line=”1″]
A gyártó általános leírása:

több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a RADIANT BRUCIATORI. Kiváló ár – minőség viszony jellemzi a készülékeket, amely hosszútávon biztosítja a felhasználó igényeit.

Minden Radiant kazán az UNI-CIG szabványok előírásainak betartásával kerül legyártásra.

A felhasznált főbb anyagok a vörösréz, a sárgaréz és rozsdamentes acél homogén és erős, de főképp jól működő, könnyen be­é­pít­he­tő és egyszerűen kezelhető együttest alkotnak. E mellett a Radiant kazánok minden szükséges alkotórészt tartalmaznak, amely al­kal­mas­sá teszi e kazánokat önálló hő központként történő felhasználásra mind a központi fűtés, mind a  használati meleg víz ter­melés terén.

A gyártósorokról lekerülő kazánok szigorú minőség ellenőrzésen esnek át, ezáltal minimálisra csökkentve a végterméknél tapasztalható meg­hibásodásokat.