Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

+36 30 893 9030

Stiebel Eltron javítás, szerelés közben szerzett tapasztalataink:

Régebbi készülékei masszívak bár, hiba felmerülése esetén sajnos nem minden esetben tudunk segíteni rajta, alkatrész ellátottság hiánya miatt.

Stiebel Eltron javítás, szerelés – 0-24 órás gyorsszervizünk szolgáltatásai:

Gázkészülékek szervizelése, kazánok, cirkó készülékek karbantartása, felülvizsgálata. Vízmelegítők revíziója. Gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése. Kazánok, kombi cirkók savazása, korrózióvédelme.

A kazánok, vízmelegítők, gázkészülékek garanciális javítását a beüzemelő szerviz végzi, vagy az a szakember aki a készüléket üzembe helyezte Önnél! A garancia feltételei a garancialevélen olvashatók!
A gyár leírása:

A S.E. sokoldalú megoldást kínál az energia költségek csökkentésére. Függetlenül, attól hogy egyedi készülékek vagy rendszer technika mellett használják, a S.E. magas színvonalú termékei garantálják, hogy otthonában mindig jól érzi majd magát. A S.E. már több mint 70 éve fejleszt és gyárt készülékeket és berendezéseket a “ meleg víz és meleg otthon” számára. Ez a név azóta is garancia az egyedülálló technikára, az energiatakarékosságra, környezetvédelemre, a minőségre és a megbízhatóságra. Egy intelligens rendszer, mely megfeleltetés az igényekhez. Az intelligens készülék lehetőséget nyújt számítógépes kapcsolaton keresztül, a felhatalmazottak számára a vezérlés távbeállítására, átprogramozására, biztosítja a kapcsolatot a házi intelligens egyéb rendszerekhez.

Kapcsolat

Értékelés

  • Megbízhatóság80%
  • Minőség85%
  • Szerviz hálózat70%
  • Alkatrész utánpótlás50%
  • Kezelhetőség80%