Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

+36 30 893 9030

Termomax javítás szerelés közben szerzett tapasztalataink:

(Sajnos egyenlőre még csak gyári leírással szolgálhatunk Önöknek…..)

Termomax javítás, szerelés – 0-24 órás gyorsszervizünk szolgáltatásai:

Gázkészülékek szervizelése, kazánok, cirkó készülékek karbantartása, felülvizsgálata. Vízmelegítők revíziója. Gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése. Kazánok, kombi cirkók savazása, korrózióvédelme.

A kazánok, vízmelegítők, gázkészülékek  garanciális javítását a beüzemelő szerviz végzi, vagy az a szakember aki a készüléket üzembe helyezte Önnél! A garancia feltételei a garancialevélen olvashatók!

A Termomax Kft leírása:

A padlóra állítható TERMO típusú kazán, amely tapasztalatokból és tradíciókból születik, állandóan az élvonalban haladó technológia eredménye, amely jobb életkörülmények és újfajta hő kultúra kialakításához alkalmazkodik. Alapelmélet termékeink fűtéstechnikai tervezéséhez:
A TERMO típusú készülékek fejlett európai normák szerinti tervezési módszerekkel kerültek kifejlesztésre. Ezek úgy határozzák meg a gáz fűtőkészülékek kialakításának rendszerét, hogy

  • az energia ésszerű felhasználását szolgálja,
  • javítsa a különböző felhasználói igényekhez történő igazodás feltételeit,
  • biztosítsa a kézenfekvő elsődleges energiaforrások felhasználását, a kívánt szolgáltatás és életminőség eléréséhez.

Ezek a készülékek alkalmasak komplett épületgépészeti rendszer elemei közötti együttműködésre, és mint háztartási tüzelőberendezés a belsőépítészeti struktúra és a fűtéstervezés célszerűségének együttes figyelembevétele melletti alkalmazásra.

Kapcsolat