Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

+36 30 893 9030

Fég javítás, szerelés közben szerzett tapasztalataink:

A Fég konvektorok megbízhatóak és jó minőségűek, még az új típusú készülékek is. Sajnos a cirkójuk és a vízmelegítőjük már nem a régi. Szerviz ellátottsága jó. Megbízhatósága jó.
A konvektorait ajánljuk. Cirkóit, vízmelegítőit nem ajánljuk.


Fég javítás, szerelés – gázkészülék szervizünk szolgáltatásai:

Fég gázkészülékek szervizelése, kazánok, cirkó készülékek karbantartása, felülvizsgálata. Vízmelegítők revíziója. Gázszivárgás ellenőrzés. A kazánok, kombi cirkók savazása illetve korrózióvédelme.
egy FÉG konvektor fényképe
A konvektorok szerelését valamint a karbantartását, szervizelését bízza mindig szakemberre! A családja és saját biztonsága érdekében, ne kezdje el Ön megjavítani saját konvektorait. Minden általunk elvégzett munkára teljeskörű garanciát vállalunk. Kérjen tőlünk tanácsot, vagy forduljon hozzánk bizalommal, ha új gázkonvektor vásárlásáról, régi készülék javításáról, van szó!

KONVEKTOR gázkészülékek javítása, szerelése:

Gázkonvektorok, gáztűzhelyek, egész éves karbantartása, tisztítása és javítása. Gázkonvektor készülékek javítása gyári vagy utánagyártott alkatrészekkel. Új gázkonvektor készülékek bekötése, beszerelése, beüzemelés természetesen GARANCIÁVAL.

A javított gázkonvektor készülékekre gyártmánytól vagy típustól függően és a kicserélt alkatrészektől függően, fél évtől – maximum 2 évig GARANCIÁT VÁLLALUNK.A Fég kazánok, vízmelegítők, gázkészülékek  garanciális javítását a beüzemelő szerviz végzi vagy az a szakember aki a készüléket beüzemelte! A garancia feltételei a garancialevélen olvashatók!

Kapcsolat

Fég konvektor értékelés

  • Megbízhatóság85%
  • Minőség85%
  • Szerviz hálózat90%
  • Alkatrész utánpótlás90%
  • Kezelhetőség95%