Junkers javítás, szerelés – 0-24 órás gyorsszervizünk szolgáltatásai:

Gázkészülékek szervizelése, kazánok, cirkó készülékek karbantartása, felülvizsgálata. Vízmelegítők revíziója. Gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése. Kazánok, kombi cirkók savazása, korrózióvédelme.

Junkers javítás, szerelés közben szerzett tapasztalataink:

Nagymultú Német cég…. Ténylegesen egy élenjáró jó minőségű készülékgyártó volt… De sajnos az Euroline sorozat megjelenése után, melyet több típushiba is jellemzett. (mint például a vezérlőpanel, kazán váltószelep és áramlás kapcsoló gyakori meghibásodása sok Junkers javítást eredményezett). Ezen problémák megjelenése után, a gyártónak viszonylag rövid idő alatt  gyorsan korrigálnia kellett a hibákat így megszületett a Ceraclass sorozat. Mely ennek a hibasorozatnak köszönhetően egy kényszer szülés lett. A Cerraclast új köntösbe öltöztették, bár minőségben nem szárnyalta túl a problémás Eurolinet. Innen kezdődött el a Junkers(ünk) hanyatlása. Melynek az lett a végeredménye, hogy egy Robert Bosch álltal felvásárolt Junkers gyár lett … így a Junkers megszűnt és Bosch lett belőle.

A Bosch oldalán a következőt lehet olvasni:
„A névváltás a külsőségekben is megmutatkozott: a Társaság székhelye előtt levonták a Junkers-zászlót és a magasba emelkedett a Bosch Termotechnika zászlaja.”

Junkers eurostar, euromax, novaterm készülékek még az igazán jó kategóriájú készülékekhez tartoztak.

Alkatrész ellátottság jó. Szerviz háttere jó. Az elmúlt 4 év bakijait leszámítva a készülékei jók. [highlight background=’#7EBB36′ color=’#FFF’]A Junkers w11 minimax vízmelegítője a kategória legjobb készüléke véleményünk szerint.[/highlight]

A kazánok, vízmelegítők, gázkészülékek  garanciális javítását a beüzemelő szervíz végzi, vagy az a szakember aki a készüléket üzembe helyezte Önnél! A garancia feltételei a garancialevélen olvashatók!

A gyártó által írt jellemzés:

A Junkers erősségei a minőség és a csúcstechnológia. Sikerük a szoros,bizalmi Ügyfélkapcsolatokra, az első osztályú termékekre és szolgáltatásokra, valamint a motivált és kiválóan képzett, örömmel náluk dolgozó kollégákra épül.
Környezetkímélő termékekkel, és környezet-tudatos üzletpolitikával járnak hozzá a jövő-orientált közösségi értékekhez.
Elsősorban a minőség, a fejlesztés és az Ügyfélközpontúság mellett kötelezték el magunkat. Munkájuk középpontjában az Ügyfél áll. Ez a Junkers. Meleg otthon egy életre.