Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

+36 30 893 9030


Lampart javítás, szerelés közben szerzett tapasztalataink:

A miénk :-D,  régi tűzhelyek és konvektorok.

A konvektorok szerelését valamint a karbantartását, szervizelését bízza mindig szakemberre! A családja és saját biztonsága érdekében, ne kezdje el Ön megjavítani saját konvektorait. Minden általunk elvégzett munkára teljeskörű garanciát vállalunk. Kérjen tőlünk tanácsot, vagy forduljon hozzánk bizalommal, ha új gázkonvektor vásárlásáról, régi készülék javításáról, van szó!

Lampart javítás, szerelés – 0-24 órás gyorsszervizünk szolgáltatásai:

Gázkészülékek szervizelése, kazánok, cirkó készülékek karbantartása, felülvizsgálata. Vízmelegítők revíziója. Gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése. Kazánok, kombi cirkók savazása, korrózióvédelme.

A kazánok, vízmelegítők, gázkészülékek  garanciális javítását a beüzemelő szervíz végzi, vagy az a szakember aki a készüléket üzembe helyezte Önnél! A garancia feltételei a garancialevélen olvashatók!

A Lampart gyár leírása:
régi lampart gyárról fényképA Lampart egy hosszú fejlődési folyamatban eljutott oda, hogy az alkalmazottak, a vezetők egyaránt tudatában vannak a minőség jelentőségének, és ezt tetteikkel is bizonyítják. Az új évezred kihívásait, az egyre fokozódó minőségi kívánalmakat, amelyek különösen a gyógyszeriparban fogalmazódnak meg, elfogadjuk, és megoldásukra felkészülünk.

A minőségpolitikánkban lefektetett elveket vallva azt tartjuk, hogy a Lampart gyártmányainak alapkövetelményként meg kell felelniük a törvényi rendelkezéseknek, az érvényes szabványoknak és a hatósági előírásoknak, ezen túl azonban ki kell elégíteniük vevőink növekvő igényeit is, hogy nemcsak készülékeink szolgáltatásaival, de külső megjelenésével is mindenkor meg legyenek elégedve.

Kapcsolat

Értékelés

  • Megbízhatóság95%
  • Minőség95%
  • Szerviz hálózat99%
  • Alkatrész utánpótlás99%
  • Kezelhetőség90%